ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА

Акватерм инженеринг денес е водечка компанија во продажба на водоводни производи,греење и соларни системи. Акватерм значи продажба, но, исто така и услуга, обезбедена од страна на професионалци кои ја пренесуваат техничката експертиза и know-how со децениско искуство. Изборот, кој со текот на времето се покажа како успешен, беше да се дејствува како полноправни даватели на услуги, за да се постигне конзистентна палета на производи и способност за покривање на различните барања за инсталација.

НАШАТА МИСИЈА

На почетокот компанијата се занимаваше само со продажба на производи за греење и остваруваше мал годишен обрт.Вистинската посветеност кон бизнисот и кон задоволување на желбите и барањата на потрошувачите, придонесе во сите овие години обемот на продажбата перманентно да се зголемува. Денес АКВАТЕРМ ИНЖЕНЕРИНГ располага со деловен и продажен простор од 3000 метри квадратни површина и два продажни салони во Скопје и Струга, богато снабдени со производи, материјали и опрема за системи за греење, водовод и соларни системи од познати светски брендови, кои ги застапува и чии производи ги продава низ целата територија на Македонија.
ИСКУСТВОТО И ИНОВАЦИИТЕ ПОСТОЈАНО РАСТАТ!
ИСКУСТВОТО И ИНОВАЦИИТЕ ПОСТОЈАНО РАСТАТ!

НАШАТА ВИЗИЈА

ЛИДЕРСТВО
Задржување на својата водечка улога во дизајнирање, производство и продажба на компоненти и интегрирани системи за водоводни производи, греење и соларни системи.
ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗАЦИЈА
Акватерм е со седиште во Македонија. Таа има структуриран и координиран пристап кон процесот на глобализацијата, консолидирање на производот и имиџ.
ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ
Акватерм е во потрага по средства за здобивање технологии кои овозможуваат производство со висок стандард за квалитет.
Потребна Ви е помош за производ кој ќе задоволи Вашите потреби?
Посетете не во нашите продажни салони или контактирајте нè

РЕНОМИРАРАНИ БРЕНДОВИ КОИ ЌЕ ГИ НАЈДЕТЕ КАЈ НАС