АКВАТЕРМ денес е водечка компанија во продажба на производи,греење и соларни системи. АКВАТЕРМ значи продажба, но, исто така и услуга, обезбедена од страна на професионалци кои ја пренесуваат техничката експертиза и know-how со децениско искуство.
Продожба и услуги на водоводни производи
Продажба и услуга на производи за греење
Продажба и услуга на соларни системи
НАШАТА ВИЗИЈА
Задржување на својата водечка улога во дизајнирање, производство и продажба на компоненти и интегрирани системи за водоводни производи, греење и соларни системи.
Да се биде свесен за комплексноста и на повеќето различни барања на пазарот, Акватерм е во потрага по средства за здобивање технологии кои овозможуваат производство со висок стандард за квалитет.
РЕНОМИРАРАНИ БРЕНДОВИ КОИ ЌЕ ГИ НАЈДЕТЕ КАЈ НАС
ЗОШТО ДА НЀ ОДБЕРЕТЕ НАС

АКВАТЕРМ деловниот објект на 11.000 м2, е распореден на административен простор, изложбени две нивоа и 5 нивоа магацински простор , материјали и опрема за системи за греење, водовод и соларни системи од познати светски брендови, кои ги застапува и чии производи ги продава низ целата територија на Македонија.
Потребна Ви е помош за производ кој ќе задоволи Вашите потреби?
Посетете не во нашите продажни салони или контактирајте нè