Категории

Ек вентил со права рачка и розетна

Ек вентил со права рачка и розетна

ART.3901C Ек вентил со права рачка и розетна
 
Код Величина Количина/кутија
301 1/2" x 3/8" 10/50
 
Код Величина Количина/кутија
302 1/2" x 1/2" 10/50